Το πρόγραμμα του ΑΟΤ και των αντιπάλων του

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια περιεκτική ματιά στο υπόλοιπο της διαδρομής που έχουν τα Τρίκαλα και οι αντίπαλοί τους στη μάχη του τίτλου

 

SONY DSC

To ντέρμπι με τον Αχ Νεοκαισάρειας, η έξοδος στο Βελεστίνο η αναμέτρηση με την Κοζάνη και μετά το απόλυτο ντέρμπι. Το πρόγραμμα των Τρικάλων στο φινάλε της σεζόν ξεκινά από μια δύσκολη μάχη που θα δοθεί την Κυριακή του Θωμά. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι έχουν όλες οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο

Τα Τρίκαλα την Κυριακή του Θωμά θα παίξουν στην Νεοκασάρεια μόνο για νίκη. Και η  συνέχεια πάντως δεν είναι εύκολη παρ ότι οι κυανέρθροι θα πάρουν βαθμούς στα χαρτιά από το ματς με τα Λευκάδια στην 26η αγωνιστική, ξέρουν πως έχουν κι άλλα δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους. Στην 28η αγωνιστική θα βρεθούν στο Βελεστίνο και θα αναζητήσουν διπλό από τη μάχη με τον τοπικό  Ρήγα Φεραίο σε ένα ραντεβού μονόδρομο ενώ 29η στροφή θα παίξουν το τελευταίο ματς μέσα  στο στάδιο και θα αντιμετωπίσουν την Κοζάνη. Γκέλες σε όλα αυτά τα ματς απαγορεύονται διά… ροπάλου. Οι παίκτες το έχουν αντιληφθεί ο Αμανατίδης το υπερτονίζει και κατά  πάσα πιθανότητα δεν θα γίνουν, οπότε ο τελικός της χρονιάς και το ματς που πιθανότατα θα καθορίσει τίτλο και άνοδο θα παιχθεί την τελευταία αγωνιστική της σεζόν μέσα στην έδρα της ΑΕ Καραισκάκης.

 

Τα επικίνδυνα των αντιπάλων

 

Στον αντίποδα τώρα… Οι άλλοι δύο διεκδικητές του τίτλου έχουν τις δικές τους δυσκολίες στο φινάλε της διαδρομής. Ειδικά για την συμπρωτοπόρο ΑΕ Καραισκάκης τα δύσκολα αρχίζουν από την 26η αγωνιστική όταν και θα βγει σε  τοπικό ντέρμπι έχοντας απέναντί της την Αναγέννηση Άρτας, Στη συνέχεια η ομάδα της Ηπείρου θα παίξει με τη Νεοκαισάρεια, τον Ρήγα Φεραίο και θα κλείσει τη χρονιάς στο ντέρμπι τίτλου με  τον ΑΟ Τρίκαλα. Όπως δείχνει το πρόγραμμα, δεν θεωρείται δεοδμένο το σερί νικών και προφανώς η χθεσινή γκέλα θα ρίξει την ψυχολογία των Αρτινών.

Για τον Αχ Νεοκαισάρειας τα πράγματα έδειχναν πιο εύκολα πριν λίγο καιρό, όμως έγινε μια μεγάλη γκέλα και η ομάδα της Ημαθίας έχει μείνει πίσω παρ ότι περιμένει  τους δύο πρωτοπόρους στην έδρα της. Κατά σειρά λοιπόν θα παίξει με Μαρτίνο, ΑΟ Τρίκαλα, Ρήγα Φεραίο, Νεοκαισάρεια, Θεσπρωτό και θα ρίξει αυλαία με τον Οικόνομο Τσαριτσάνης .

A.E.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (58 β.)

Αναγέννηση Άρτας- Καραϊσκάκης
Καραϊσκάκης-Μαρτίνο
Νεοκαισάρεια-Καραϊσκάκης
Καραϊσκάκης-Ρήγας Φεραίος
Καραϊσκάκης- AO Τρίκαλα

ΤΡΙΚΑΛΑ (58 β.)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας- Τρίκαλα
Τρίκαλα-Λευκάδια 3-0 α.α.
Ρήγας Φεραίος-Τρίκαλα
Τρίκαλα-Κοζάνη
Α.Ε. Καραϊσκάκης- Τρίκαλα

ΑΧ. ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (54 β.)

Νεοκαισάρεια- Τρίκαλα
Ρήγας Φεραίος-Νεοκαισάρεια
Νεοκαισάρεια-Καραϊσκάκης
Θεσπρωτός-Νεοκαισάρεια
Νεοκαισάρεια-Τσαριτσάνη