Λαμία: «Χειροκροτήστε τον Ηρακλή»

Η Λαμία έμεινε εκτός πλέι οφ, μετά την ήττα του Ηρακλή από τη Λάρισα και η ΠΑΕ εξέδωσε… ειρωνική ανακοίνωση

ÇÑÁÊËÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)

Η Λαμία έμεινε εκτός πλέι οφ, μετά την ήττα του Ηρακλή από τη Λάρισα και η ΠΑΕ εξέδωσε… ειρωνική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Φίλαθλοι της Λαμίας χειροκροτήστε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, με την ΕΠΟ, τους εισαγγελείς του, τους παράγοντές του, καθώς και τη μεγάλη ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ με την τεράστια ιστορία της…».

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωσε πως αναβάλλει την προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας: «Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Μ. Δευτέρα Συνέντευξη Τύπου, γιατί από σήμερα το απόγευμα δεν είμαι Πρόεδρος της ΠΑΕ, καθώς πιστεύω ότι το να ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο απαξιώνω τον εαυτό μου και τις αξίες μου για τον άνθρωπο και τον αθλητισμό.

Κάποια στιγμή όμως θα μιλήσω για όλους και για όλα. Γιατί η Λαμία δεν μπήκε στα play off, ποιοι έστησαν Λαμία εντός και εκτός ομάδας. Αυτό οφείλω να το κάνω μόνο για τους αγνούς φιλάθλους της, αυτούς που πίστεψαν στη μεγάλη προσπάθεια που έκανα και όχι σ’ αυτούς που εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία άρχισαν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με ποδοσφαιριστές, να τους χρησιμοποιούν σαν φωτομοντέλα και να γυρίζουν από καφετέριες σε ταβέρνες νομίζοντας ότι έτσι θα αυτοπροβληθούν. Σ’ αυτούς δεν οφείλω τίποτα και δεν θέλω να τους ξέρω…»