Η εικόνα της 32ης αγωνιστικής (Σκόρερ-Αποτελέσματα)

SONY DSC

Δύο στροφές απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος και η ουρά έχει πάρει φωτιά!

Στην κορυφή η Φαρκαδόνα σκέπτεται μόνο τα μπαράζ αλλά νίκησε και τα Σαράγια ενώ στην ουρά τα Μεγάλα Καλύβια μετά την συντριβή τους στην Πύλη από τον Πορταϊκό ακολουθούν τον Άρη Περιστέρας στην Α1. Πορταϊκός, Σαρακίνα, Πύργος και Παραληθαίοι σημείωσαν μεγάλες νίκες που τους κρατάνε ζωντανούς στο παιχνίδι της διεκδίκησης της παραμονής.

Αναλυτικά η εικόνα των σημερινών παιχνιδιών:

(*) Φαρκαδόνα – Σαράγια 3-0: Κανένα πρόβλημα για τους πρωτοπόρους που σε ρυθμό ρελαντί κέρδισαν τα φιλότιμα Σαράγια χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Αετόπουλος (27′), Παπαδόπουλος (54′) και Ξάνθος (60′)

(*) Πορταϊκός – Καλύβια 5-0: Καταιγιστική η ομάδα της Πύλης πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και ταυτόχρονα καταδίκασε τα Μεγάλα Καλύβια σε υποβιβασμό. Χατ τρικ σημείωσε ο Νίκος Τσιαμπαλής (25′, 27′, 52′) και από ένα γκολ οι Πανάγος (63′), Κεσίδης (77′).

(*) Σαρακίνα – Πυργετός 3-0: Η Σαρακίνα ήθελε το παιχνίδι περισσότερο και το πήρε και πατάει πια γερά στην κατηγορία. Ο Βασίλης Γκαρνάρας στο 23′ και στο 30′ (πέναλτι) άνοιξε τον δρόμο για την νίκη ενώ ο Τριγώνης στο 42′ σημείωσε το τελικό 3-0.

(*) Περιστέρα – Μετέωρα 1-2: Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι η Περιστέρα προηγήθηκε στο 42′ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πινιάρας. Τα Μετέωρα όμως έκαναν την ανατροπή και πήραν την νίκη γοήτρου στο γειτονικό ντέρμπι χάρη σε τέρματα των Κουβελά (70′) και Βουλτσίδη (80′).

(*) Κρύα Βρύση – Πύργος 0-4: Εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τις ελπίδες τους για παραμονή. Ο Αγγελής (42′, 57′) σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ ενώ τα άλλα δύο μπήκαν όταν κάτω απο τα δοκάρια κάθισε ο επιθετικός Κόκκοβας λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα.

(*) Παραληθαίοι – Καστράκι 1-0: Ο Τουρτούνης στο 74′ έδωσε την νίκη στους Παραληθαίους που και αυτοί διατηρούν ελπίδες για την παραμονή τους.

(*) ΑΕΤ-Δήμητρα 2-0: Χωρίς άγχος οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες. Οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη χάρη σε τέρματα των Πολυζόπουλου (51′) και Μίσσα (80).

(*) Φήκη – Αμπελάκια 1-0: Αδιάφορο και αυτό το παιχνίδι. με γκολ του Τζοβάρα στο 3′ επικράτησαν οι γηπεδούχοι.