Ολα έτοιμα…για το 9o Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου

 

>Σπουδαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού τμημάτων υποδομής στα Τρίκαλα από Μ. Δευτέρα έως Μ. Τετάρτη με συμμετοχή 850 παιδιών!

tournou;a

 

Πιστοί στο ραντεβού τους και αυτή τη χρονιά! Το 9ο Πανελλήνιο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομής βρίσκεται προ των πυλών και από απόγευμα της Μ. Δευτέρας έως την Μ. Τετάρτη, θ’ ανοίξει διάπλατα την αγκαλιά του ώστε να χωρέσει 850 παιδιά που θα συμμετάσχουν σ’ αυτό, τεχνικούς, γονείς και φιλάθλους!

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, οι υπεύθυνοι της Δήμητρας Απόλλων με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων, με την υποστήριξη του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων (4ο έτος της ειδικότητας ποδοσφαίρου) και ιδιαίτερα του υπεύθυνου του τμήματος  Δρ. Ζήση Παπανικολάου,   τολμούν, προσπαθούν και καταφέρνουν όχι μόνο να συνεχίσουν αυτό το μοναδικό ποδοσφαιρικό ραντεβού στο νομό μας, το οποίο είναι από τα σπουδαιότερα στην Ελλάδα σε επίπεδο διοργάνωσης ακαδημίας, αλλά να προσφέρουν περισσότερη ποιότητα και ποσότητα, οργανωτικά, αγωνιστικά αλλά και τουριστικά. Πέρα από τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία,  την σύσφιξη σχέσεων, τα γκολ, τις όμορφες προσπάθειες, την επίδειξη ταλέντου και την γενικότερη και ειδικότερη στήριξη του ποδοσφαίρου στη βάση του, η συμβολή του αθλητικού τουρισμού στην τοπική κοινωνία είναι σημαντική. Αυτό τουλάχιστον έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία φιλοξένησαν περίπου 4000 παιδιά, πέρα από τους συνοδούς και φίλους των ομάδων.

Η φετινή παρουσία των εμπλεκόμενων οι οποίοι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1000 στο νομό μας για ένα τριήμερο, λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα, αναμφισβήτητα αποτελεί ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός,  πέρα από αθλητικό. Μια τονωτική ένεση, σε μια ευαίσθητη περίοδο. Ηδη, όλα τα ξενοδοχεία του νομού  είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τις αποστολές, ενώ έχουν προγραμματιστεί αρκετές εκδρομές στα θέρετρα του τόπου μας.

 

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στο φετινό τουρνουά πέρα από τις παιδικές, προπαιδικές και ομάδες Τζούνιορς, θα προστεθεί και η κατηγορία των προτζούνιορς, ενώ σε κάθε κατηγορία (εκτός από την τελευταία) οι ομάδες έχουν αυξηθεί από 8 σε 12.

Η μεγαλύτερη συμμετοχή είναι ένα μήνυμα αναγνώρισης της προσπάθειας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν και άλλες ομάδες που δήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής, αλλά ήταν αδύνατη κυρίως χρονικά, αφού θα γίνουν 42 αγώνες καθημερινά.

Η διάρκεια των αγώνων στο Παιδικό θα είναι 70’, στο Προπαιδικό και Τζούνιορ 60’ και στην κατηγορία Προτζούνιορς 50’.

Θα δοθούν μετάλλια σε όλες τις ομάδες, ενώ θα βραβευτούν οι τρεις πρώτες καθώς και οι σκόρερς κάθε κατηγορίας.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο τουρνουά, πέρα από τους διοργανωτές, οι οποίοι θα λάβουν μέρος με δύο γκρουπ σε κάθε κατηγορία, θα έχει και Τρικαλινό ενδιαφέρον, περιορισμένο βέβαια για ευνόητους λόγους. Ο ΑΟΤ και τα Μετέωρα θα εκπροσωπήσουν το τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ πέρα από τα Τρικαλινά όρια θα συμμετάσχουν οι ομάδες: Ηρακλής, ΠΑΟ Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσά, Μαγνησιακός, Τοξότης Λάρισας,  Δόξα Δράμας, Κηφισιά, Ρέθυμνο, Ηφαιστος Θεσσαλονίκης, Στυλίδα, Ακαδημία Βουτυρίτσα και Προμηθέας Λάρισας.

 

Οι διοργανωτές του τουρνουά αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τους υπεύθυνους των παραπάνω γηπέδων για την ανταπόκρισή τους και τη συνεργασία τους, κυρίως όμως τη διοίκηση της ΕΠΣΤ και τον πρόεδρό της κ. Μπουτζιώλη για την αδειοδότηση του τουρνουά, όπως και την Επιτροπή Διαιτησίας και τους Τρικαλινούς διαιτητές για την άψογη παρουσία τους.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για το ξεχωριστό αυτό ποδοσφαιρικό ραντεβού.