Δ. Γιαννακόπουλος: “Προσβολή, ντροπή η παρουσία Τσαγκρώνη στην Ε”

Την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσε η απίστευτη ασέβεια που επέδειξε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης,

4690d34d25d40d5464f4a4bca2e67147_L

Η πρωτοφανής αυτή ενέργεια συνιστά τεράστιο ατόπημα και την απόλυτη ασέβεια από την πλευρά του κ. Τσαγκρώνη και της ΕΟΚ που το επέτρεψε, απέναντι στα μέλη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, τους ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια στο άθλημα.

Γι’ αυτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκάθαρα τονίζει πως αποτελεί τη μέγιστη προσβολή αυτή η ενέργεια και πως είναι ντροπή για την ΕΟΚ να διαθέτει στις τάξεις της έναν άνθρωπο που πάνω από τη συνεισφορά και την επένδυση της οικογένειάς Γιαννακόπουλου στο ελληνικό μπάσκετ, βάζει τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις του…

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Εδώ και δεκαετίες η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στο μπάσκετ χωρίς κανένα κέρδος και με μοναδική ανταπόδοση την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου για την δημιουργία της κορυφαίας ομάδας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ κ. Τσαγκρώνης εκτιμά ότι τα παραπάνω δεν τον αγγίζουν… Το γιατί μπορεί να το εξηγήσει μόνο ο ίδιος.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου από θέσεις διόλου τιμητικές για την προσφορά της στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Εκεί έκρινε ο κ. Τσαγκρώνης ότι πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που έχουν επενδύσει τόσα πολλά στο μπάσκετ! Αυτήν την κρίση του την επιστρέφουμε ως απαράδεκτη και την θεωρούμε μέγιστη προσβολή.

Αλήθεια, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αξίζουν κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη να βρίσκονται μπροστά από την οικογένεια Γιαννακόπουλου; Όσοι δεν έχουν βάλει ούτε σεντ στο μπάσκετ;

Αυτοί κατά την κρίση του κ. Τσαγκρώνη αξίζουν πιο τιμητική θέση;

Εμείς θα βάζουμε εκατομμύρια για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του ο κάθε κ. Τσαγκρώνης;

Θεωρούμε προσβλητική την συμπεριφορά του απέναντί μας κι ως εκ τούτου ντροπή την παρουσία του στην Ελληνική Ομοσπονδία».