Τρίποντο με ανατροπή τα Μετέωρα

 

Τα Μετέωρα παίζοντας κυρίως καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού νίκησαν τους Παραληθαίους με 3-1 σε εντός έδρας παιχνίδι που έγινε για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

aef-met2

Το ματς ήταν καλό σε γενικιές γραμμές και είχε αρκετές φάσεις. Τα Μετέωρα συνέχισαν την νικηφόρα πορεία τους το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στην συγκομιδή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο β’ γύρο έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτά με τα Αμπελάκια και τον Πορταϊκό στα οποία έφεραν ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι Παραληθαίοι όταν στο 8′ ο Φραγκάκης έκανε την προσπάθεια και το σουτ, ο Γεωργίου απόκρουσε, η μπάλα χτύπησε και στον Σιούτα και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1.

Τα Μετέωρα ισοφάρισαν στο 41′ με κεφαλιά του Βουλτσίδη, ύστερα από σέντρα του Κοτσιλιάνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-1 με τον Μόκα στο 47′, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 62′ σημάδεψε το δοκάρι.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Παναγιώτης Αυγέρος στο 73′.

Διαιτητής ήταν ο Κ. Μανασής με βοηθούς τους Τάτσινα και Μάρκο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Κοτσιλιάνος, Χριστοδουλόπουλος (46′ Παπαγεωργόπουλος), Μυλωνάς (46′ Τσιαντούλας), Σιούτας, Αυγέρος, Αγγελάκης, Σακελλαρίδης (72′ Γκόβαρης), Βουλτσίδης, Μόκας, Νταλούκας.

ΠΑΡΑΛΗΘΑΙΟΙ: Βλαχάβας, Γκαγκαστάθης (75′ Κουρακλής), Ι. Νάκος, Μπορμπότης, Σ. Ζάρρας, Γκάνιας (83′ Ντίνος), Καραθάνος, Μεσιακάρης, Α. Νάκος, Φραγκάκης, Τουρτούνης (88′ Ν. Ζάρρας).