Στον «αέρα» οι δύο από τους τρεις αγώνες του Σαββάτου

 

Ο ΠΑΟΚ ζητά γραπτές εγγυήσεις για το γήπεδο του Πανθρακικού – Οι παίχτες του ΟΦΗ δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή

37D97A1715F6AC86065032245FA442DB

Με το βλέμμα στην 5η θέση που εξασφαλίζει την παρουσία στα πλέι οφ διεξάγεται η 29η αγωνιστική της Super League.

O Πανιώνιος έχει ένα… ξεκούραστο σαββατοκύριακο μιας και δεν θα αγωνιστεί λόγω του ότι η Νίκη Βόλου δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, στον «αέρα» είναι και το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προπόνηση δεν έγινε ούτε την Παρασκευή και η απόφασή τους αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγες ώρες.

Στις 17:15 ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Αγρινίου προέρχεται από ήττα στην Ξάνθη και έχει πέσει στην 6η θέση, ενώ από την άλλη οι Βοιωτοί έρχονται από νίκη και μάλιστα με το ευρύ 3-0 κόντρα στην Καλλονή. Αν θέλει η ομάδα του Χάβου να συνεχίσει να διεκδικεί την είσοδό της στα πλέι οφ, οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο.

Για τους γηπεδούχους δεν θα είναι παρόντες οι Βιγιαφάνιες και Άλβες, ενώ για τους φιλοξενούμενους εκτός «μάχης» έχουν τεθεί οι Μαχαίρας, Ρούμπεν Γκόμεζ και Βούκσεβιτς.

Κανονικά, το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ματς του Πανθρακικού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Από το «δικέφαλο του Βορρά» ζητούν γραπτές εγγυήσεις ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι κατάλληλος για να γίνει αγώνας.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν