Κέρδισαν κι άγγιξαν άνοδο τα Κορίτσια των Τρικάλων

Βήμα ανόδου έκανε η Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Τρικάλων. Κέρισε με 3-0 τον Αγροτικό Ημαθίας και θέλει 2 ακόμα πόντους για να στφθεί πρωταθλήτρια και να σφραγίσει την άνοδο στην Α Εθνική

SONY DSC

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Τα κορίτσια των Τρικάλων από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό ήταν ανώτερο και το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο.  Eίναι δε ενδεικτικό το ότι η ομάδα της Ημαθίας σ’ ολόκληρο τον αγώνα είχε μόνο μια καλή στιγμή, στο 88’ όταν η Κιουταχίδη έπιασε ένα  σουτ που καθάρισε εύκολα  η Χαρακοπούλου.

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν δυνατά και στο 6’ η κεφαλιά της Λαγούδη δεν βρήκε στόχο.Τα Κορίτσια των Τρικάλων ξεκίνησαν με δυναμισμό το «τρέξιμό» τους στο ντέρμπι και μάλιστα έκλεισαν στο μισό γήπεδο τις αντιπάλους τους, στέλνοντας μάλιστα τα πρώτα προειδοποιητικά μηνύματα. Μία στο 6ο λεπτό με το μακρινό της Λαγούδη  που δεν βρήκε στόχο στην εστία του Αγροτικού. Έκαναν  άλλη μια με τον συνδυασμό και το μπάσιμο της Γιαννούλα που δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και στην… Τρίτη εφόρμησε ήρθε το γκολ που άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι.  Ήταν το 12ο λεπτό της αναμέτρησης όταν η Κορδέλα αιφνιδίασε την αμυντική γραμμή του Αγροτικού βγάζοντας μπαλιά ακριβείας στην Μαρλεν Μπαρμπόσα που έφυγε ταχύτατα στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο πλασέ πέτυχε το 1-0 κλείνοντας ιδανικά αυτή την προσπάθεια. Από εκεί και πέρα όλα ήταν πιο απλά. Στο 22’ πλασέ της Γιαννούλα πάνω στην γραμμή έσωσε η Κωνσταντινίδου και  στο 36’ βγήκε το δεύτερο γκολ . μάλιστα η φάση ξεκίνησε από την Γιουβρή που έβγαλε  σέντρα στην περιοχή και εκεί η Κορδέλα τσίμπησε την μπάλα πέτυχε  το 2 -0.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν και στην επανάληψη. Έτσι στο 66’ η Γιαννούλα που απέκρουσε  θεαματικά η Ψωμιάδη σε κόρνερ στη συνέχεια στο 68’ η Ευθυμίου είχε ευκαιρία για γκολ πλάσαρε σωστά αλλά  το απέκρουσε πάνω στην γραμμή η Ντούσκα…Και στο  73’ μπήκε τοκερασάκι στην τούρτα της νίκης από την Αλεξάνδρας  Χύμα που πυροβόλησε από τα 30 μέτρα έστειλε την  μπάλα στο παραθυράκι και διαμόρφωσε  το τελικό 3-0. Απομένουν πλέον τρεις ακόμα στροφές για το φινάλε και τα Τρικαλινά Κορίτισα θα παίξουν κατά σειρά με τον Μέντεκα Κλαμαριάς πάλι εντός έδρας στις 5 Απρίλη, κατόπιν θα εκτίσουν το ρεπό και θα κλείσουν την χρονιά με ένα ακόμα παιχνίδι στο στάδιο όπου και θα υποδεχθούν τις Αβάντες Εύβοιας.

Τρίκαλα: Χαρακοπούλου, Χύμα, Τζιώρα, Ντόκου, Λουλέ, Γιαννούλα, Μαρλέν, Λαγούδη, Κορδέλα (62’ Ευθυμίου), Γιουβρή (77’ Κωστοπούλου),Γεραγόρη (74’ Μπλούτσου).

Αγροτικός Ημαθίας: Ψωμιάδη, Στρίμπα, Τσαγκαλίδου, Φέια, Δεληγιαννίδη (46’ Δρενοβιάδου), Κιουταχίδη, Μουρατίδη, Κωνσταντινίδου, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Κασσανίδου

Tα αποτελέσματα

Μέντεκας Κ.-Μαγνησιακός 3-0
Τρίκαλα-Αγροτικός Αστ. 3-0
Πανσερραϊκή-Αβάντες Χαλκίδας 0-2

Ρεπό: Ροδόπη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΤΡΙΚΑΛΑ 23-7  23

2. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 27-18 19

3. ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 15-13 14

4. ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 12-11 13

5. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ 14-17 8

6. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 5-17 7

7. ΡΟΔΟΠΗ 12-25 5

* Η Πανσερραϊκή έχει  ποινή αφαίρεσης 4 βαθμών

Η επόμενη 12η αγωνιστική

Τρίκαλα-Μέντεκας Καλαμαριάς
Αβάντες Χαλκίδας-Ροδόπη
Μαγνησιακός-Πανσερραϊκή
Ρεπό:Αγροτικός Αστέρας