Επίσκεψη στο 2ο γυμνάσιο τα Τρίκαλα BC/ Σε κυκλοφορία τα εισιτήρ

 

Το Γυμνάσιο της γειτονιάς όπου βρίσκεται το Δημοτικό κλειστό, το 2ο, επισκέφτηκαν την Τετάρτη ο Κώστας Φλεβαράκης και οι Mike Hall, Κwame Alexander, Slaven Cupkovic και Νίκος Χουχούμης.

99999999999

Μίλησαν στα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μοίρασαν αυτόγραφα ενώ έπαιξαν και ένα μονό στο γήπεδο του σχολείου με τους πιτσιρικάδες να αποθεώνουν την κυανέρυθρη αντιπροσωπεία. Το Σάββατο και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών 60 μαθητές του σχολείου προσκλήθηκαν να βρεθούν στις εξέδρες για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας και να δουν έναν αγώνα της Α1 από κοντά!

 

 

 

Κυκλοφόρησαν  τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα Πατρών

Κυκλοφόρησαν και διατίθενται από την ΚΑΕ Τρίκαλα τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου 14/03 ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Απόλλωνα Πατρών Carna (ώρα έναρξης 17.00).Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ στην Αθανασίου Διάκου 6 στα Τρίκαλα και ώρες 10-2 το πρωί και 7-9 το απόγευμα έως την Παρασκευή και την ημέρα του αγώνα το Σάββατο 10-2 το πρωί. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 € και 15 €.

Συνέντευξη Τύπου Κώστα Φλεβαράκη

Την Πέμπτη 12/03 και ώρα 13.00 στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού κλειστού θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Τρικάλων BC Aries κ. Κώστας Φλεβαράκης στους εκπροσώπους του τύπου.

 

Δώρα από την εταιρεία «Όλυμπος» το Σάββατο

Το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 5 το απόγευμα τα Τρίκαλα BC Aries υποδέχονται τον Απόλλωνα Πατρών σε ένα ακόμη συναρπαστικό παιχνίδι μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.Ο Χρυσός Χορηγός της ΚΑΕ, «ΟΛΥΜΠΟΣ», θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους των Τρικάλων  να κερδίσουν δωροεπιταγές από κατάστημα αθλητικών ειδών  στο ημίχρονο του αγώνα. Οι αριθμοί που θα ανακοινωθούν από παίκτες της ομάδας των Τρικάλων BC Aries θα διανεμηθούν στην αρχή του αγώνα στην είσοδο του γηπέδου.

Ακόμη πέντε τυχεροί φίλαθλοι θα διαγωνιστούν εκτελώντας  3 βολές και οι τρεις με το μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας,  θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή από πολυκατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.Το Σάββατο 14 Μαρτίου έχετε λοιπόν έναν λόγο παραπάνω να βρεθείτε στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων!