Mέσα στην Πισίνα η κοπή πίτας της ΑΕΤ

 

Την πίτα της έκοψε το κολυμβητικό τμήμα της Α.Ε.ΤΡΙΚΑΛΩΝ το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο της πόλης μας. Μέσα στο φυσικό τους χώρο τα μικρά δελφίνια της Α.Ε.Τ. ανέσυραν τη πίτα μέσα από το νερό

1644-700x357

 

 

Την πίτα της έκοψε το κολυμβητικό τμήμα της Α.Ε.ΤΡΙΚΑΛΩΝ το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο της πόλης μας. Μέσα στο φυσικό τους χώρο τα μικρά δελφίνια της Α.Ε.Τ. ανέσυραν τη πίτα μέσα από το νερό και στη συνέχεια συμμετείχαν στην εσωτερική ημερίδα που διοργάνωσε η ομάδα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος κ. Παπαστεργίου Δημήτρης, ο αντιδήμαρχος κ. Κωτούλας Γιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού κ. Άκης Αναστασίου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιώργος Καΐκης καθώς και η δημοτική σύμβουλος κα Έφη Λεβέντη.

Η εκδήλωση περιελάμβανε την κοπή της πίτας και την βράβευση με την απονομή αναμνηστικών στους διακριθέντες αθλητές-τριες του συλλόγου, που συμμετείχαν στο χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι έφεραν την ομάδα της ΑΕΤ στη δεύτερη θέση -συγκομιδή μεταλλίων- στην γενική κατάταξη των σωματείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Την κολυμβητική επίδειξη άνοιξαν οι αθλητές -τριες των αγωνιστικών τμημάτων οι οποίοι με τις κολυμβητικές τους ικανότητες, κέρδισαν το χειροκρότημα όλου του κόσμου που κατέκλισε το κολυμβητήριο. Την σκυτάλη πήραν τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου που εκτός από το χειροκρότημα κέρδισαν και τον θαυμασμό των παρευρισκομένων για τις κολυμβητικές τους ικανότητες, μιας και ανάμεσά τους γαλουχούνται τόσο οι επόμενοι πρωταθλητές όσο και οι μελλοντικοί έφηβοι που η κολύμβηση- άθληση  θα είναι για αυτούς τρόπος ζωής. Την εκδήλωση έκλεισαν οι «βενιαμίν» του συλλόγου που έκαναν το ντεμπούτο τους σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις παρουσία τόσου κόσμου, κερδίζοντας τα χαμόγελα, το χειροκρότημα αλλά τα φλας !!!

Όλοι οι αθλητές-τριες, συνοδευόμενοι από τους προπονητές του συλλόγου, κολύμπησαν και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου όπου τους απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν την βασιλόπιτα αλλά και ντόνατς σε ποικιλία γεύσεων, μία ευγενική προσφορά της εταιρείας donuts home.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση – γιορτή, τιμώντας μας με την παρουσία τους και να δεσμευτούμε πως η ΑΕΤ θα είναι κάθε χρόνο πιστή στο ραντεβού της, όπως άλλωστε κάνει μέχρι τώρα.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : Βάνα Κλωτσοτήρα-Καΐκη 6937405710, Γιώργος Καραΐσκος 6977247046 και Σοφία Ξάνθη 6972603585