Πανηγυρισμοί με χειρονομίες Περέιρα προς τον κόσμο

 

Για άλλη μια φορά ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει θέμα συζήτησης, αφού η κάμερα τον έχει συλλάβει να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ κατά της ΑΕΚ το οποίο έφερε και το ντου των «κιτρινόμαυρων» οπαδών.

dc0dd393314e7bd2152a4b8650573659_L

Για μια ακόμη φορά και μάλιστα δεύτερη συνεχόμενη σε ντέρμπι, ο Βίτορ Περέιρα, ήρθε να πιστοποιήσει ότι η συμπεριφορά του αποτελεί σκάνδαλο για επαγγελματία προπονητή. Μετά τις χειρονομίες του στη Λεωφόρο, το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσε για μια ακόμη φορά με άσεμνες κινήσεις προς την εξέδρα της ΑΕΚ, αμέσως μετά το γκολ του Χάρα και το 0-1 του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος έφυγε σαν τρελός από τον πάγκο του, πήγε στο σημαιάκι του κόρνερ και αφού πανηγύρισε έξαλλα το 0-1, άρχισε να κάνει διάφορες προκλητικές κινήσεις, ξεστομίζοντας και αρκετά (πορτο)γαλλικά που αμέσως… φούντωσαν τους οπαδούς.

Περίπου 20 από αυτούς εισέβαλαν στο γήπεδο για να τον κυνηγήσουν και αρκετοί άλλοι πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, άνθρωποι του Ολυμπιακού τον απομάκρυναν με το ζόρι από το σημείο, όπου είχε προκληθεί η ένταση και στάθηκε τυχερός που δεν τον πρόλαβε κάποιος ή δεν τον χτύπησε κάποιο αντικείμενο.

Φυσικά, δεν δικαιολογείται η είσοδος οπαδών στο γήπεδο, ούτε η εκτόξευση αντικειμένων, ωστόσο, ο Πορτογάλος δείχνει για μια ακόμη φορά πως δεν σέβεται πρώτα απ’ όλα τον εαυτό του και τον σύλλογο που τον τίμησε δίνοντάς του την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας.


Προκλητικός και στη συνέντευξη Τύπου

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, είχε και πάλι ένταση με δημοσιογράφους, δεν δέχτηκε καμία ερώτηση, είπε όσα ήθελε να πει, δικαιολογώντας ακόμα και τον προκλητικό πανηγυρισμό του και στη συνέχεια αποχώρησε:

«Σήμερα έγινε μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε το πνεύμα του Ολυμπιακού και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί τα καταφέραμε παρά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς.

Νιώθω την ανάγκη να πανηγυρίσω με αυτόν τον τρόπο όταν η ομάδα μου παίρνει μια τέτοια πρόκριση. Ο πανηγυρισμός ήταν ενθουσιώδης, δεν προκάλεσα, αν με ξέρατε θα ξέρατε ότι δεν ήθελα να προκαλέσω».