Τρίτος ο Πούλιος στο Πανελλήνιο Α/Δ στις Σκαμνιές

 

Μαγγίνας και  Κεφάλα οι Μεγάλοι νικητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που φιλοξενήθηκε στις Σκαμνιές1

Ο Δήμος Μαγγίνας κατέλαβε την πρώτη θέση με 30.48, με τον Χριστόφορο Μερούση να ακολουθεί με 31.25 ενώ ο  δικός μας Τρικαλινός δρομέας  Κώστας Πούλιος κατέφθασε  τρίτος με 31.45.Στις γυναίκες η νίκη πήγε στην Κωνσταντίνα Κεφάλα με 27.59 με την Ουρανία Ρέμπουλη να ακολουθεί με 28.43. Πιο συγκεκριμένα τώρα..Στην μεγάλη κούρσα των Ανδρών π Μαγγίνας κέρδισε εύκολα τα 10 χλμ. τερματίζοντας σε 30:48 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Χριστόφορο Μερούση σε 31:25 και τρίτο τον Κώστα Πούλιο σε 31:45.
Ακολούθησαν ο Χρήστος Καλλίας με τους Γιώργο Μίνο και τον Ιάσωνα Ιωαννίδη ενώ την οχτάδα έκλεισαν ο Δημήτρης Καλλιακούδης και ο Κυριάκος Συμηριώτης.Το Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό φέτος ήταν ο μικρός αριθμος συμμετοχών και ακόμα μικρότερο το νούμερο αυτών που τερμάτισαν τον αγώνα. Ήταν  μόλις 68 δρομείς κι αυτό βέβαια δείχνει την κατάπτωση ενός δύσκολου αθλήματος

Στην κατηγορίας Γυναικών η Τίνα Κεφαλά έκανε δυναμική επιστροφή κερδίζοντας την κούρσα των γυναικών μετά από καιρό αποχής από τα Πανελλήνιο πρωταθλήματα. Η Κεφαλά τερμάτισε πολύ άνετα πρώτη σε 27:59 αφήνοντας σχεδόν ένα λεπτό πίσω την Ουρανία Ρέμπουλη σε 28:43. Τρίτη ήταν η Γιώτα Βλαχάκη σε 29:56.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες τώρα ξεχωρίζει η επιβλητική επικράτηση του Μάρκου Γκούρλια στα 8 χλμ. των Νέων. Στην αντίστοιχη κατηγορία των Νέων Γυναικών όπου συμμετείχαν μόλις 16 αθλήτριες πρώτη ήταν η Γεωργία Σταμούλη σε  22:34.

Στους εφήβους πρώτος ήταν ο Σπύρος ιατρόπουλος και στις νεανίδες η Άναστασία Μαρινάκου ενώ στις μικρότερες κατηγορίες μεγάλοι νικητές ήταν ο Χρήστος Παπούλιας στους παίδες και η Ιωάννα Τριανταφύλλη στις κορασίδες.