Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Φιλική ήττα των δημοσιογράφων από τους Δημοτικούς Συμβούλους

Φιλική ήττα των δημοσιογράφων από τους Δημοτικούς Συμβούλους

11

 

Ένας ξεχωριστός διαφορετικός φιλικός αγώνας Μπάσκετ έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Δημοτικό Κλειστό των Τρικάλων

Το δελτίο τύπου των ΜΜΕ αναφέρει «Μας…έστησαν και χάσαμε στον πόντο/ Με επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ  Δημοσιογράφοι-Δημοτικοί σύμβουλοι 56-57.Με τον Δήμαρχο να καρφώνει ανεβαίνοντας σε σκάλα, με την γραμματεία να μας κλέβει χρόνο στις επιθέσεις και να προσθέτει δικούς μας πόντους στους αντιπάλους, με τους διαιτητές να μην δέχονται ούτε τα δώρα που τους δίναμε (προφανώς τα είχαν πάρει πιο νωρίς από τους άλλους) δεν θα φεύγαμε από το Δημοτικό κλειστό εάν δεν χάναμε από την ομάδα του Δήμου.

 

Παρά  προσπάθεια που κάναμε μας χόρτασαν και με τεχνικές ποινές και έτσι χάσαμε ηρωϊκά στον πόντο με 57-56 στον φιλανθρωπικό αγώνα που δόθηκε ανάμεσα στην ομάδα των Δημοσιογράφων και την ομάδα του Δήμου Τρικκαίων. Συγκεντρώθηκαν χρήματα με τα οποία θα αγοραστούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

 

Στον αγώνα βρέθηκε και η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη η οποία παρακολούθησε την διοργάνωσε, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ο οποίος συμμετείχε με επιτυχία σκοράροντας μάλιστα , Δημοτικοί σύμβουλοι, οι περισσότεροι των Αθλητικών συντακτών της πόλης αλλά και τεχνικοί των μέσων ενημέρωσης που μας βοήθησαν. Τα αναμνηστικά μπλουζάκια προσέφερε ο Κώστας Σκρέτας και η επιχείρηση του Αθλητικά Διαφημιστικά Design και  τα αναμνηστικά φούτερ η επιχείρηση Μάρμαρα Γρανίτες Φαλτάκας.

Συγχαρητήρια σε όλους για την πρωτοβουλία , για την συμμετοχή και την όμορφη αθλητική βραδιά. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ».

Συντάκτης

Άρθρα : 8781
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top