Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Φιλική πεντάρα των Τρικάλων

Φιλική πεντάρα των Τρικάλων

16

 

Φιλική νίκη με σκορ 5-0 επί της Δήμητρας πέτυχαν οι παίκτες των Τρικάλων σε μια αναμέτρηση με μείον τη θερμοκρασία

Το θερμόμετρο άγιζε τους -1, -2 και αυτό ήταν επίπρόσθετο κίνητρο για τους παίκτες να τρέξουν για να ζεσταθούν και να μπυν στο..πνεύμα των συνθηκών του αγώνα.

Ο Άγγελος Διγκόζης είδε την κατάσταση των παικτών του, αλλά είχε στρέψει και την ματιά του στον Σίμιτς, τον παίκτη που έφεραν στον ΑΟΤ για δοκιμή οι παλιές δόξες του ΠΑΟΚ Γκουερίνο και Φορτούλα.

Το σκορ άνοιξε νωρίς, όταν στο 10’ ο Γεωργίου βρέθηκε μέσα στην άμυνα της Δήμητρας και με πλασέ έκανε το 1-0.

Ο ΑΟΤ συνέχισε να έχει καλό ρυθμό, ενώ στο 22’ η Δήμητρα απείλησε με φάουλ του Φασούλα, που βρήκε όμως τον Γιδόπουλο σε ετοιμότητα. Στο 33’ ο Καμπλιώνης δοκίμασε το πόδι του και έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες συνέχισαν να δείχνουν καλή διάθεση. Έτσι στο 56’ ο Βαγγέλη με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0. Ενώ στο 75’ ο Φορτούνης με κεφαλιά ανέβασε το σκορ στο 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 84 ο Κουλούρης με σουτ από το υψός της περιοχής

Στο 84’ με ωραίο σουτ ο Κουλούρης έγραψε το τελικό 5-0

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιδόπουλος, Σκούπρας, Κουτσόπουλος, Τέλλος, Γεωργίου, Μπασιάκας, Καμπλιώνης, Μηνάς, Σαχινίδης, Μοσχάκης, Σίμιτς. Έπαιξαν και οι: Ντάσκας, Τσιαφίτσας, Ρετζιλάς, Κουλούρης, Γεωργάκης, Βαγγέλη και οι Χ. Παπαευθυμίου, Φορτούνης, Γκούβας.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Γκουλιώνης, Ζαφειρόπουλος, Γκόγκος, Ευθυμίου, Βενέτης, Μπαούτης, Σκόνδρας, Τσιγαρίδας, Φασούλας, Τσικρικάς, Στεργίου. Έπαιξαν και οι: Τσιμπούκας, Βάρρας, Πατούλιας, Μαντέλας, Γκουζιώτης, Γκουτζιαμάνης, Σακελλαρίου.

Συντάκτης

Άρθρα : 8713
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top