Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET LEAGUE » Φλεβαράκης: «Δεν έιχαμε ενέργεια στο παιχνίδι»

Φλεβαράκης: «Δεν έιχαμε ενέργεια στο παιχνίδι»

8

 

Ο διασυρμός των κυανέρυθρων  στο «Nick Galis Gall» από τον Άρη, ανάγκασε τον   Κώστα Φλεβαράκη να αποδεχτεί   την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα του αντιπάλου. Αλλά και να κάνει νύξη για υπέρμετρη αισιοδοξία

Οι κυανέρυθροι  δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο της) αναμέτρησης, με τον προπονητή τους να προσπαθεί να εξηγήσει στη συνέντευξη Τύπου τα αίτια της ευρείας έκτασης ήττα τους: «Νομίζω ότι εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι, παρά μόνο να παραδεχθούμε την ανωτερότητα του Άρη. Εάν πρέπει να ξεχωρίσω έναν λόγο για τον οποίο παρουσιαστήκαμε έτσι σήμερα (27/12) ήταν ότι αισθανόμασταν ότι δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα κι αυτό δημιούργησε υπέρμετρη αισιοδοξία. Αυτή λειτούργησε μόνο στο θεωρητικό επίπεδο, γιατί στο πρακτικό δεν είχαμε την ένταση και την ενέργεια απέναντι σε μια ομάδα όπως οΆρης. Επομένως, εμείς ήρθαμε και είπαμε χρόνια πολλά στον Άρη και στους φιλάθλους του».

Ο Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε και στην απόδοση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, για την οποία είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη για τη δουλειά που κάνει σε ατομικό και ομαδική επίπεδο. Ο Βεζένκοφ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε παιδί που έχει φιλοδοξίες, που θέλει να κάνει κάτι στην καριέρα του».

Ο Μάριος Ματαλόν εκπροσώπησε τους παίκτες των Τρικάλων BC στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από εδώ και πέρα και να κοιτάξουμε να δέσουμε σαν ομάδα έπειτα από τις δυο προσθήκες που κάναμε. Ελπίζω να φανούμε πιο έτοιμοι κόντρα στο Ρέθυμνο και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Συντάκτης

Άρθρα : 8776
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top