Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » uncategorized » Η Lisa Rinna στα καλύτερα γυμνά της

Η Lisa Rinna στα καλύτερα γυμνά της

Η Lisa Rinna ήταν μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά, ήταν τουλάχιστοςν πριν πλακωθεί στα Botox και τις πλαστικές. Έχει γεννηθεί στις 11, Ιουλίου, 1963 είναι Αμερικάνα τηλεοπτική παρουσιάστια, αλλά και ηθοποιός. Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της ως Billie Reed στο «Days of our Lives» , Taylor McBride στο Melrose Place, και ως οικοδεσπότης στο «SoapNet “s» και «Soap Talk»

Στην ηλικία των 22 ετών η Rinna εμφανίστηκε το 1985 σε μουσικό βίντεο και αργότερα εμφανίστηκε ως διάφορα επεισόδια του «The Hogan Family» το 1990.

Το 1992, έλαβε την εθνική αναγνώριση, όταν πρωταγωνίστησε στο NBC ως Billie Reed.
Για να μην πολυλογούμε για την καριέρα της, επειδή εχει κάνει πάρα πολλά (αρκεί να googlάρετε το όνομά της για να δείτε)

Το 1998, Rinna, ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος, για το τεύχος Σεπτεμβρίου θέτει το κορμί της στα μάτια των αναγνωστών του Playboy περιοδικό.

Τον Μάιο του 2009, ξανάκανε πάλι μια τολμηρή γυμνή φωτογράφηση που άφησε εποχή, αφού είχε να δώσει πολλά στον αντρικό πληθυσμό του πλανήτη.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, είναι παντρεμένη με τον  ηθοποιό Harry Hamlin το 1997 και έχουν δύο κόρες, Delilah Belle (10 Ιουνίου, 1998) και την Amelia Gray (13 Ιουνίου , 2001).

Έχει παραδεχθεί ότι αγαπάει τις πλαστικές και την σιλικόνη, τα botox και τις ενέσεις.. Το 2013 παραδέχθηκε δημόσια ότι το μεγαλύτερο μέρος της σιλικόνης στα χείλη της το αφαίρεσε επειδή όταν την φυλούσαν στο στόμα δεν ένοιωθε τίποτα και ήταν τα χείλη της σκληρά..

Όταν ήταν 45χρονη τότε Lisa Rinna τα πέταξε όλα για το Playboy τον Μάϊο του  2009 vs 1998:

Συντάκτης

Άρθρα : 8703
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top