Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Το αγωνιστικό βόλεμα που θα έχει η ΑΕΚ στη Β’ Εθνική

Το αγωνιστικό βόλεμα που θα έχει η ΑΕΚ στη Β’ Εθνική

Υπάρχουν ομάδες και ομάδες. Εκείνες που ενώπιον της διαπιστωμένης ποιοτικής ανωτερότητας του αντιπάλου, κλείνονται στο καβούκι τους, παίζουν στο μισό γήπεδο και όταν χρειαστεί το ρίχνουν στην κλωτσιά. Υπάρχουν και οι άλλες που καταθέτουν στο γήπεδο προσπάθεια να αποδώσουν ποδόσφαιρο και δεν φοβούνται να εκτεθούν. Η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε αντιμέτωπη και με τις δύο περιπτώσεις. Η συγκεκριμένη απέναντι στον Πιερικό, τη βόλεψε σαφώς περισσότερο!

Η ομάδα της Κατερίνης ήθελε να δοκιμάσει της δυνάμεις της και έπαιξε αυτό που σκοπεύει να παρουσιάσει στον όμιλό της. Δεν κρύφτηκε επειδή απέναντί της είχε την ΑΕΚ, δεν φοβήθηκε πιθανή συντριβή, δεν έπαιξε με σκοπιμότητα για ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο εν τέλει δεν θα της προσέφερε και τίποτα.

Το γεγονός αυτό επέτρεψε στην Ένωση να βρει τους χώρους που χρειαζόταν προκειμένου να σκοράρει αρκετά γκολ. Τα τρία που σημείωσε είναι λίγα μπροστά σε αυτά που θα μπορούσε να πετύχει. Και το ένα που δέχθηκε, δεν ενοχλεί καθόλου! Διότι απέναντι σε ομάδες που αγωνίζονται έτσι, θα μπορεί αν σκοράρει τουλάχιστον ένα περισσότερο γκολ από όσα θα δέχεται.

 

ADVERTISEMENT

Το διαφορετικό σενάριο

Η άλλη όψη του νομίσματος ωστόσο, μας στέλνει μερικές ημέρες πίσω στο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία. Εκεί οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης συνάντησαν απέναντί τους συναδέλφους με διαφορετική διάθεση και τακτική προσέγγιση. Περίμεναν στο μισό γήπεδο, αναλώθηκαν σε σκληρό παιχνίδι, έκαναν καθυστερήσεις, έβγαλαν νεύρα στον αγωνιστικό χώρο. Θεμιτά όλα από τη στιγμή που δεν ξεπέρασαν τα αθλητικά πλαίσια, πέραν δύο – τριών περιπτώσεων που η κλωτσιά στο καλάμι προκάλεσε γδούπο ο οποίος για κάποια δευτερόλεπτα σοκάρισε!

Η ΑΕΚ δεν πρέπει να ξεγελιέται, αυτή θα είναι η συνήθης κατάσταση που θα αντιμετωπίζει εβδομάδα με την εβδομάδα. Ελάχιστες είναι οι ομάδες της Β’ Εθνικής που θα ανεβάσουν την άμυνά τους τόσο ψηλά όπως έπραξε χθες ο Πιερικός, οι οποίες θα προσπαθούν να παίξουν ορθολογικά και δεν θα παρουσιάζουν στα γήπεδα έναν τακτικό κλεφτοπόλεμο.

Οι άμυνες θα είναι συνήθως κλειστές και η υπομονή, η επιμονή και το καθαρό μυαλό θα πρέπει να περισσεύουν. Δεν θα είναι ένα εύκολο πρωτάθλημα για την Ένωση η Football League, προσδοκώ λοιπόν ότι οι παίκτες της ομάδας θα έχουν κατά νου το τρίπτυχο «δουλειά, δουλειά, δουλειά» και όχι τη βεβαιότητα του «ερχόμαστε» πολύ πριν πλησιάσουν έστω στον τελικό προορισμό.

Συντάκτης

Άρθρα : 8724
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top