Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » Σε φιλανθρωπικό φιλικό στην Αθήνα Ρεντζιάς Τσέκος

Σε φιλανθρωπικό φιλικό στην Αθήνα Ρεντζιάς Τσέκος

Οι δύο γνωστοί μπασκετικοί Πύργοι θα μεταβούν στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στο καθιερωμένο μεγάλο φιλικό παιχνίδι και θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση όπως και τα άλλα ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού

Μπουντούρης, Ρεντζιάς, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Κωνσταντινίδης, Σιγάλας, Τόλιας, Κόρφας, Δημακόπουλος, Λημνιάτης, Μπαλογιάννης, Τσέκος, Κορωνιός, Καζιάνης, Χρυσανθόπουλος, Μποσγανάς, Μπακατσιάς, Ντάκουλας…όλοι μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ!

Νίκος, Πέτρος, Γιάννης, Κωστής, Στέλιος, Ανδρέας, Εύη, Μιχάλης, Δημήτρης, Τάσος, Ζωή, Γιώργος, Παναγιώτης, Βίκυ, Σωτήρης, Θοδωρής, Μιράντα, Αλέξανδρος, Χρήστος… όλοι απόφοιτοι του σχολείου μας, αφανείς ήρωες της πόλης μας και άνθρωποι της συνεισφοράς.

10264054_10204178754701365_9018354808111938366_o

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους;

Το όραμα πως μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τους κοινούς στόχους, έχουμε τη δύναμη να εμπνεύσουμε, να κινητοποιήσουμε και να στηρίξουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μοιράζοντάς τους απεριόριστη χαρά, αγάπη και ίσως ένα καλύτερο αύριο!

Για τρίτη συνεχή χρονιά και ημέρα Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, διάσημοι παλαίμαχοι του Ελληνικού μπάσκετ αναμετρούνται με τους αποφοίτους του σχολείου , στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Βριλησσίων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΚΡΙΚΟΣ.

Οι δύο ομάδες υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα, συγκίνηση και πολλά καλάθια στους θεατές!

Τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν έμπρακτα όλοι οι φίλοι του αθλητισμού, μαθητές, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και του Δήμου Βριλησσίων, με το συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ (€).

Τις ομάδες θα υποδεχθεί και θα παρουσιάσει η Άννα Πρέλεβιτς, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αποφοίτων των Εκπαιδευτήριων Κωστέα-Γείτονα (CGS Alumni) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και τον Γ.Σ Βριλήσσια, υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Συντάκτης

Άρθρα : 8778
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top