Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΤΟΠΙΚΑ - ΑΓΟΡΑ » Συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων με το Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων με το Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

 

 

Στο πλαίσιο της προώθησης των σχέσεων και συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Τρικκαίων και της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων με το Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014.

 

Ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος κ. Ευάγγελος Τραγαζίκης υποδέχθηκε το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτριο Παπαστεργίου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων.

 

Στη συζήτηση στην οποία επακολούθησε επιπρόσθετα συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Καινοτομίας – Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Καθαριότητας κ. Αλέξανδρος Πολυμερόπουλος και εκ μέρους της Σχολής, ο Σχης (ΥΠ-ΕΥ) κ. Ευθύμιος Αγγελάκης Διευθυντής Σπουδών και o Τχης (ΠΖ) κ. Χαρίλαος Αδάμος Διευθυντής του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων.

 

Η προσυμφωνημένη ατζέντα περιελάμβανε κοινά θέματα που απασχολούν τη Σχολή και το Δήμο γενικότερα:

 

ü    Συμβολή της Σχολής στην Ανάπτυξη της Τοπικής Κοινωνίας

 

Επισημάνθηκε η σημαντική συμβολή της Σχολής, εν μέσω οικονομικής κρίσης, στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας σε διαφόρους τομείς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Δήμαρχος Τρικκαίων για την προοπτική αναβάθμισης της φοίτησης στη Σχολής σε τρία έτη και ενημερώθηκε σχετικά από το Διοικητή της Σχολής.

 

 

 

Συντάκτης

Άρθρα : 8690
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top