Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Αναστασίου: «Να κάνουμε σωστά τα πράγματα»

Αναστασίου: «Να κάνουμε σωστά τα πράγματα»

Για την Πορτογαλία αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Εστορίλ και ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος.

«Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Η Εστορίλ είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει μια καλή πορεία. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Ελπίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε σωστά τα πράγματα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «πρασίνων».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο όμιλος και το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η αυτοσυγκέντρωση. Κάθε παιχνίδι ευρωπαϊκό για τα νέα παιδιά και τους καινούργιους παίκτες είναι μια νέα εμπειρία».

Αναφερόμενος στο ματς με τη Ντιναμό Μόσχας, σημείωσε: «Δεν το βλέπω σαν μάθημα.  Δεν τελειώσαμε τις φάσεις όπως θα έπρεπε. Η πίεση, το άγχος και η ψυχολογική φόρτιση για το 2-2 μας ανάγκασε να μην κάνουμε τα πράγματα όπως θέλαμε. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τι γίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ξέρουμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι θετικό να συλλέξουν τα παιδιά εμπειρίες και δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντεπεξέλθει στην Ευρώπη και με τα νέα παιδιά».

Συντάκτης

Άρθρα : 8740
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top