Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » Έβγαλε μάτια ο γιατρός στο Στάδιο Τρικάλων

Έβγαλε μάτια ο γιατρός στο Στάδιο Τρικάλων

Ο γνωστός Τρικαλινός οφθαλμίατρος και πρώην δήμαρχος , Δημήτρης Οικονόμου αποδεχόμενος ειδική φιλική πρόσκληση επέστρεψε και πάλι στην ενδιαφέρουσα Κυριακάτικη συνήθεια του……..

Όπως και οι περισσότεροι λογω των γνωστών γεγονότων των τελευταίων χρόνων με τον μαρασμό της ομάδας ,απείχε από τα κοινά του ιστορικού συλλόγου .Η νέα αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς του ΑΟΤ και η επιστροφή με υποδομή στις επαγγελματικές κατηγορίες του έδωσαν το ερέθισμα να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του νομού.

Στα παραπάνω θα πρέπει να προστεθεί και το φιλικό διοικητικό συναδελφικό  περιβάλλον στο οποίο πρόσκειται ως φίλος  του ΑΟΤ ,αποτέλεσαν μια νέα αρχή στις καθημερινές του συνήθειες .

Απο την συμμετοχή του στα διοικητικά των Παραληθαίων αλλά και με ένα πλούσιο μπαγκράουντ στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του ΑΟΤ πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως εξωθεσμικό της διοίκησης «λέγοντας»  ότι επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας .

Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει να συμμερίζεται αυτές τις απόψεις και συνεχίζει με σοβαρότητα και low profile να παρακολουθεί διακριτικά την όλη κατάσταση στα κοινά της ομάδας. Μάλιστα επόμενος σκοπός τόσο από τον ίδιο οσο και από την παρέα του θεωρείται η συμμετοχή και στα εκτός έδρας παιχνίδια , αρχής γενομένης από το ματς στην Ηγουμενίτσα …

Εάν το επιτρέψουν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις  του ιδίου όσο και των φίλων του ,οι οποίοι όλοι προέρχονται από το ιατρικό επιτελείο της πόλης ,η  Κερκίδα των φιλοξενούμενων στο γήπεδο του Θεσπρωτού θα γεμίσει από επιστήμονες ……

Συντάκτης

Άρθρα : 8750
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top