Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Δεν θυμάμαι από πότε είχα να πάω στο γήπεδο για να δω παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Δεν θυμάμαι από πότε είχα να πάω στο γήπεδο για να δω παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Αν και επαγγελματικά, ακόμη και το «μόρφωμα» του Ζαχόπουλου θα’ πρεπε ίσως κάποια στιγμή να το δω – ας μην λησμονούμε και την συνενοχή μου στην δημιουργία του, όπως και πολλών άλλων άσχετα αν δεν το παραδέχονται- δεν υπήρχε ούτε κουράγιο, ούτε διάθεση να χαλάσω τον μεσημεριανό ύπνο της Κυριακής.

Πήγα σήμερα το απόγευμα λοιπόν για το φιλικό με τον Πιερικό καταστρατηγώντας μάλιστα μία ακόμη βασική αρχή μου: «Δεν βλέπω φιλικό, ακόμη και αν παίζουν Μπαρτσελόνα – Ρεάλ».

Γιατί πήγα; Γιατί μετά από καιρό είδα μία ομάδα φίλων, επιχειρηματιών και επιστημόνων, να παίρνουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας μαζί με τον Χάρη Κουτσούρη ο οποίος σε αντίθεση με πολλούς «επενδυτές» του παρελθόντος έχει την κακή συνήθεια να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Γιατί είδα μια ομάδα οργανωμένη εντός και εκτός γηπέδου που μπορεί να θέλει ακόμη δρόμο να διανύσει αλλά είναι φανερό ότι ξεκινά από την σωστή αφετηρία. Θέλει σίγουρα και κόπο, και υπομονή για να φτάσει η ομάδα στα επίπεδα του παρελθόντος.

Γιατί είδα στην κερκίδα πολλούς σαν και μένα που είχαν μήνες να βρεθούν στο γήπεδο, ακόμη και χρόνια κάποιοι. Όλοι τους υποψιασμένοι σίγουρα αλλά και με καλή διάθεση απέναντι στην νέα τάξη πραγμάτων.

Το ξεκίνημα λοιπόν ήταν σωστό. Απομένει να το στηρίξουμε όλοι με τις μικρές ή τις μεγάλες του δυνάμεις ο καθένας. Για να ξαναβρεθεί ο ΑΟΤ εκεί που του αξίζει…

 

Συντάκτης

Άρθρα : 8781
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top