Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Ένα διαφορετικό πρόσωπο σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο αναμένεται να παρουσιάσει η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων σε σχέση με την περασμένη σαιζόν .

Ένα διαφορετικό πρόσωπο σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο αναμένεται να παρουσιάσει η ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων σε σχέση με την περασμένη σαιζόν .

Η σταθερότητα στην διοικητική κεφαλή ,οι  αλλαγές σε θέση κλειδιά η δομή αλλά και γενικότερα η φιλοσοφία για την επόμενη μέρα του Συλλόγου στους μεγάλους του Ελληνικού μπάσκετ  συντελούν σε ένα προσδοκώμενο «πορείας»  θετικό αποτέλεσμα .

Η παρουσία του Ευθύμη Ρεντζιά μέχρι στιγμής , έχει δημιουργήσει μια θετική αύρα σε όλες τις τάξεις της ΚΑΕ κυρίως σε οργανωτικό επίπεδο που σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη έχουν εναρμονίσει ένα χαμηλό μπάτζετ στις υψηλές απαιτήσεις της κατηγορίας  .

Όλα μέχρι στιγμής συντελούν στο γεγονός ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όχι μόνο ανταγωνιστική στο παρκέ αλλά θα έχει και τον ανάλογο σεβασμό  από τις άλλες ομάδες .Παράλληλα στους κύκλους της ελληνικής ομοσπονδίας φαίνεται ότι δεν έχουν περάσει απαρατήρητες αυτές οι αλλαγές , οι οποίοι «μιλούν»  για μια επαγγελματική ομάδα , που κινείται σε ένα προκαθορισμένο πλαίσιο δημιουργικής και σταδιακής παρουσίας στο πρωτάθλημα της Α1 ενώ παράλληλα διαθέτει και μια μεγάλη δυναμική που χαρακτηρίζεται από την  παρουσία των Τρικαλινών φιλάθλων  στα εντός έδρας  παιχνίδια  .

Ισως στην Ελλάδα να κρίνονται στον αθλητισμό και όχι μόνο, όλα  εκ του αποτελέσματος αλλά στην προκειμένη περίπτωση η αλλαγή είναι αδιαμφισβήτητη. Απομένει πλέον η αγωνιστική παρουσία να επιβραβεύσει σε μάκρος χρόνου αυτήν την προσπάθεια

ΧΖ

141128945451_lrg

Συντάκτης

Άρθρα : 8736
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top