Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ » Έναρξη εγγραφών στην Σκακιστική κίνηση Τρικάλων

Έναρξη εγγραφών στην Σκακιστική κίνηση Τρικάλων

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να φέρουν σε επαφή τα παιδιά τους με αυτό το όμορφο πνευματικό παιχνίδι-άθλημα , θα μπορούν να συναντήσουν τους ανθρώπους του Συλλόγου καθημερινά από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή  στις ώρες 5μ.μ – 6.30 μ. μ ,στο ξενοδοχείο «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ» .

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη στο χώρο του Ε’ ΚΑΠΗ (έναντι της ΔΕΗ) και θα διεξάγονται Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί , σε ώρες που θα καθοριστούν ανάλογα με τα τμήματα που θα σχηματιστούν , ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί μπορεί να λειτουργήσουν και κάποια μέρα μέσα στην  εβδομάδα , ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών. Επίσης τα παιδιά θα μπορούν να μυηθούν στο αγωνιστικό σκάκι , λαμβάνοντας μέρος σε κάποια τουρνουά  και σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο Σύλλογός μας.

Ταυτόχρονα η ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων στην προσπάθεια της να προωθήσει την ανάπτυξη του σκακιού στις μικρές ηλικίες (6-8 ετών) , θα  συνεργαστεί  με την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση για να αρχίσει η διδασκαλία του, σε κάποια Δημοτικά σχολεία της περιοχής , όπως άλλωστε δίνει την δυνατότητα από φέτος , σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Στόχος μας ,η γνωριμία των μικρών παιδιών με το σκάκι , η οποία  μόνο οφέλη μπορεί να επιφέρει  στη παιδαγωγική τους  ανάπτυξη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλ 6980397777 από 10.00 -13.00

Συντάκτης

Άρθρα : 8763
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top