Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Θετικά συμπεράσματα και βαθμοί το ζητούμενο για τον ΑΟΤ

Θετικά συμπεράσματα και βαθμοί το ζητούμενο για τον ΑΟΤ

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας για την ομάδα των Τρικάλων πλησιάζει στο τέλος της και η προετοιμασία για τον αγώνα με τον θεσπρωτό ολοκληρώθηκε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο .

 

Εκτύπωση άρθρου Πρόταση σε φίλο/λη

 

Πλήρες άρθρο:

 

 

 

Η αναμέτρηση για την Τρικαλινή ομάδα στην Ηγουμενίτσα σημαίνει πολλά καθώς από την αγωνιστική της παρουσία αλλά και από το αποτέλεσμα αμέσως μετά θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα που θα πρέπει να αλλάξουν η να μείνουν στον ίδιο ρυθμό .

Το βασικότερο από όλα είναι ότι με ένα τρίποντο θα επέλθουν σημαντικά ποσοστά ενδιαφέροντος καθώς οι Τρικαλινοί φίλαθλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι πολλά έχουν αλλάξει στην ομάδα και πολλοί περισσότεροι θα αγκαλιάσουν πλέον αυτήν την σοβαρή προσπάθεια που χαρακτηρίζεται από καθαρά πρωταγωνιστικούς στόχους .

Όλα αυτά πάντως θα ξεκαθαρίσουν από την Κυριακή το απόγευμα και μετά και μέχρι τότε άπαντες είναι προσγειωμένοι στις απαιτήσεις του αγώνα .

Για τον λόγο αυτό και οι διοικούντες έκριναν σκόπιμο η αποστολή να διανυκτερεύσει στην Ηγουμενίτσα καθώς από το Σάββατο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Ηπειρωτική πόλη με σκοπό να μην υπάρξει ταλαιπωρία στο έμψυχο δυναμικό από τα χιλιόμετρα της μετακίνησης αλλά και να επισημάνει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο ΑΟΤ κινείται με επαγγελματικές προϋποθέσεις μεγάλης ομάδας.

Ο Θεσπρωτός είναι μια νεανική ομάδα και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του αποτελεί πρόκριμα για τους γηπεδούχους που θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό τους .

Ο προπονητής του ΑΟΤ  αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό σημείωσε:  «Είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά ωστόσο εμείς πρέπει να πάμε εκεί με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα η ομάδα μας δεν είναι ακόμη έτοιμη, είμαστε ουσιαστικά σε στάδιο προετοιμασίας γιατί ξεκινήσαμε πιο αργά απ” όλους αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε πανέτοιμοι και θα αποδώσουμε και καλό ποδόσφαιρο, κάτι που απαιτούν και οι φίλαθλοι μας».

141112315490_lrg

Συντάκτης

Άρθρα : 8748
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top