Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Μώραλης: «Εξετάζουμε το ενδεχόμενο για 14 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα»

Μώραλης: «Εξετάζουμε το ενδεχόμενο για 14 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα αποκάλυψε ποια ευρωπαϊκά μοντέλα προσπαθούν να αντιγράψοθυν ώστε να υπάρξει ένα ανταγωνιστικό και περισσότερο ενδιαφέρον πρωτάθλημα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη:

Για τα σεμινάρια Football About: «Πρώτα θα έλεγα ότι γίνονται για να μας προσφέρουν γνώση. Γιατί στην χώρα μας νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, αλλά δεν τα ξέρουμε όλα. Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν εδώ ξέρουν πολλά περισσότερα από εμάς και αυτό νομίζω φαίνεται από τις τοποθετήσεις, από τις ομιλίες και από τις παρουσιάσεις που κάνουν. Νομίζω ότι είναι εμφανής η διαφορά που έχουμε. Εδώ υπάρχει το πρόβλημα ό,τι και να ήθελε μια Λίγκα, για παράδειγμα η Αγγλική να έρθει στο Ελληνικό κράτος, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με τον  τρόπο που λειτουργεί στην Αγγλία. Επί της ουσίας ο σκοπός είναι να πάρουμε πράγματα όπως έγινε και πέρυσι. Να ακούσουμε πράγματα και προσωπικά ελπίζω πως έχουμε την δυνατότητα προσαρμόζοντάς τα στα Ελληνικά δεδομένα να αποκομίσουμε κάποια οφέλη και να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο. Είναι πολλοί οι τομείς του συνεδρίου. Αύξηση ακαδημιών, κεντρικές στρατηγικές, οικονομική προοπτική, νέες τεχνολογίες, τηλεοπτικά, θέματα τηλεοπτικών συνεργασιών.

Για τα σχέδια βελτίωσης της Super League: «Είδατε ότι η Ολλανδική Λίγκα έχει κάνει το δικό της κανάλι. Υπάρχουν μια σειρά θεμάτων που είναι επίκαιρα στην Ευρώπη και εμείς δυστυχώς είμαστε πιο πίσω. Βέβαια δεν έχουμε λύσει τα βασικά προβλήματα που αυτοί έχουν λύσει , όπως είναι το να μπορούμε να συζητάμε. Ακούσαμε τον Γερμανό εκπρόσωπο της Μπουντεσλίγκα να λέει ότι για ένα 24ωρο μπορεί να μισιόμαστε, αλλά την επόμενη μέρα καθόμαστε και κουβεντιάζουμε γιατί είμαστε διαφορετικά καράβια, αλλά κωπηλατούμε προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτό λείπει από εμάς νομίζω. Το πρώτο που λείπει είναι αυτό. Πρέπει να έχουμε καλό κλίμα και να μπορούμε να ξεπερνάμε  τις διαφωνίες μας και να δουλεύουμε όλοι μαζί».

 

Συντάκτης

Άρθρα : 8736
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top